POSEBNE STROKE
KAMNOSEŠTVO
CVETLIČARNE
VRTNARIJE
ZLATARNE
FRIZERJI
> STILIST
> hair CONCEPT
> hair CONCEPT - Izbira frizure
> hair CONCEPT - Volumen
> hair CONCEPT - Prilagajanje
> hair CONCEPT - Seznam strank
> hair CONCEPT - Primerjava
> hair CONCEPT - Funkcije
> hair CONCEPT - Frizure
> hair CONCEPT - Svetovalni servis
> COMHAIR - program pričesk
> COMHAIR - predstavitev
> COMHAIR - Anjina zgodba
> Naročilo informacij
POROČNI SERVISI
AMBULANTNA PRODAJA
SERVISNE DEJAVNOSTI
O NAS IN PARTNERJIH
Novosti / novice
Zakonodaja
AKCIJE
Kontakt
GALERIJA:Virtualni frizer
 Ali :  Zgodba o tem, kako bi svetovanje s pomočjo COMHAIR računalniške simulacije pričesk prihranilo precej slabe volje!

To je Anja                        

Anja dela v hitro rastočem podjetju. Ima odgovorno delovno mesto in vsak dan mora izgledati popolnoma urejena. Za pričesko vsako jutro porabi dvajset minut do pol ure časa, ker ve da si površne pričeske ne sme privoščiti. Anja je namreč odgovorna za stike z javnostjo. Javnost pa je zelo kritična, ko gre za izgled posameznika. 

Anja ima naravno skodrane rjave lase in zelene oči. Ko so njeni lasje skodrani ji segajo čez ramena. Ko so mokri in zato ravni, pa so še daljši. Pričeska sama po sebi ni nič kaj posebnega, vendar zadostuje Anjinemu resnemu videzu.  Anja se že celo življenje striže pri frizerki Mariji, ki ima dolgoletne izkušnje, mojstrski izpit, poleg tega pa je najbližje njenemu domu in ima ugodne cene. 

Toda Anja se je naveličala svoje enolične pričeske. 

Anja hoče spremembo... 


Ko gre Anja naslednjič k frizerki Mariji, ji pove, da hoče drugačno pričesko.'Seveda Anja! Povej, kako naj te ostrižem.'In tu se začnejo težave.Anja ve le, da se je naveličala svoje stare pričeske. Ne ve pa tega, kakšno pričesko želi imeti sedaj.Frizerka Marija ji pokaže najnovejše revije z modernimi pričeskami.Anji je bilo všeč kar nekaj pričesk.'Bila bi blondinka….ali pa črnolaska…..Imela bi ravne lase….in pa čisto kratke….hm…….Marija, kako naj se ostrižem. Kaj bi mi pristajalo?' 'Svetuj mi prosim, ker res ne vem, kako naj se ostrižem. Všeč mi je veliko pričesk in barv, a ne vem, kako bi izgledala z njimi.''Anja, poizkusiva zlikati lase, da bodo ravni. To bo velika sprememba, lahko jih še skrajšava do ramen in spremeniva barvo. Sedaj si bila blondinka, pa poizkusiva črno za spremembo.''V redu Marija, zaupam ti. Marija Anjo ostriže do ramen, jo pobarva na črno in ji zlika lase, da postanejo čisto ravni. Tako z Anjino novo pričesko zasluži dvakrat toliko, kot do sedaj, ko je Anjo enostavno le ostrigla.

Anja z novo pričesko 


A to ni to, kar je Anja želela. Ta pričeska ji niti malo ni všeč. Anja je ugotovila, da ji ravni črni lasje sploh niso po godu. A sedaj je kar je. V tem trenutku ni poti nazaj. Anja razmišlja: 'Ko bi le prej vedela, kako mi bo ta pričeska pristajala. Dekle v katalogu pričesk je z njo izgledalo odlično. Je možno da Marija ne zna dobro striči, toda, saj pričeska vendar izgleda prav tako, kakor tista v katalogu. Kaj je potem narobe. Zakaj mi ne pristaja???' 

 

Sedaj pa najhujše od vsega.

'Ko vsaj ne bi silila v spremembe in bi ostala takšna, kot sem bila. Saj ni bila tako slaba pričeska. Ko bi vsaj lahko prej vedela, kako mi bo ta pričeska pristajala. Toda sedaj nimam časa za razmišljanje o tem, ugotoviti moram, kako naj rešim situacijo, kako naj grem takšna v službo.''Jutri moram takšna v službo. Le kaj si bodo mislili sodelavci in kaj šele sodelavke…glej jo kozo, kakšna je…. Joj, če me vidi šef, bo mislil, da sploh nisem več resna.' 

 Anja je naslednji dan vendarle šla v službo. In vse, o čemer je razmišljala, se je uresničilo. Ta pričeska se je izkazala za veliko napako v njeni hitro napredujoči karieri.  

Pretekel je mesec dni. Anji so se lasje ponovno skodrali, malo so zrasli, črna barva je zbledela. In tako kot vsak mesec se gre Anja zopet ostrič. Spet se odloči za spremembo. Tokrat za drugačno. Ostrič se je šla k drugi frizerki, ker Mariji po taki katastrofalni pričeski ne zaupa več. Posledično je Marija izgubila redno stranko.Kako bi Marija lahko obdržala redno stranko, ki bi jo lahko vedno znova osrečila?Rešitev je silno enostavna! Imenuje pa se RAČUNALNIŠKA SIMULACIJA PRIČESK! To je računalniški program s katerim lahko spreminjate pričeske na sliki svoje stranke le z nekaj kliki na miško. Ima vse funkcije, ki jih izvajate Vi - striženje, barvanje, pramena, volumen,…

 Anjina
 izbira
    1

Vse pričeske so narejene s programom COMHAIR. Prepričljivo mar ne?

Ne, računalnik Vas ne bo zamenjal! Ne more dejansko ostriči Vaše stranke. Lahko pa ji zelo realno prikaže, kako bi izgledala z drugačno pričesko.

Če bi Marija imela program COMHAIR, ki je tudi preveden v slovenski jezik in zelo enostaven za uporabo, bi Anji enostavno lahko pokazala, kako bi izgledala z določeno pričesko, namesto da bi jo takoj ostrigla. Tako bi Anja takoj videla, da ji ta pričeska na njej sami ni všeč. Ugotovila bi, da ji presenetljivo dobro pristajajo kratke pričeske, da ji črna barva in ravni lasje sploh ne ustrezajo… Poiskala pa bi si lahko takšno pričesko, ki bi ji ugajala in ki bi bila primerna za njeno pomembno službo. Dvomite? Bi kupili sončna očala ne da bi preizkusili, kako Vam pristajajo? Toda očala lahko snamete tedaj, ko menite, da niso primerna. Pričeska pa Vas spremlja povsod in je ne morate odstraniti, zato je nesmiselno pričakovati od strank, da bodo preizkušale nove pričeske, ne da bi vedele, kako jim pristajajo.Razmislite o tem, kaj pričakujete od svojih strank in če je to, kar jim sedaj ponujate res vse, kar lahko storite zanje. 


Anjina
izbira
    2


Vse pričeske so narejene s programom COMHAIR. Prepričljivo mar ne?Pokličite, da se dogovorimo za brezplačno predstavitev v Vašem salonu, z Vašimi strankami. Naj Vam še v živo dokažemo da je program COMHAIR to, kar nujno potrebujete Vi in ne vaša konkurenca.


 
Top